Over ons

Begin de jaren zeventig werd door de gebroeders Henri en Willy Smet gestart met de ophaling van afval. Ze richtten zich vanaf het begin op de huis-aan-huis ophaling van afval. De eerste gemeenten waar de firma Smet H&W Gebroeders huisvuil ophaalde, waren Waasmunster, Hofstade en kort nadien ook in Sint-Amands.

Na het overlijden van Henri, heeft Willy de zaak alleen verder gezet. Dit is hij steeds blijven doen tot zijn zoon Geert in 1988 in de zaak kwam. In 1993 werd Smetco opgericht, en sindsdien is het bedrijf stelselmatig gegroeid tot de grote speler in zijn sector, die het vandaag geworden is.

Vandaag de dag heeft Smetco een degelijke reputatie opgebouwd in ophaling van huisvuil. We kunnen referenties voorleggen in onder andere de gemeenten die vallen onder de intercommunales van MIWA en IDM. Daarnaast zijn er nog verschillende steden en gemeente zoals Mortsel, Puurs, Bornem, Schelle en Sint-Katelijne-Waver. Sinds een vijftal jaar is de activiteit uitgebreid naar het plaatsen van rolcontainers bij bedrijven. Ook vandaag zijn er verschillende chauffeurs onderweg naar onze klanten om rolcontainers te ledigen.

De sterke punten van SMETCO zijn:

  • Actieve zaakvoerder steeds zelf op de baan
  • Een enorme wegenkennis van verschillende steden en gemeenten
  • Flexibele speler, snelle opvolging van klachten

Interesse? Bel of mail ons, wij staan klaar om u te helpen.